Nieuw! Praktijktraining: ‘Aan het werk met Knappe Kleuters!’

De verkoop van het signaleringsinstrument Knappe Kleuters is pas gestart in september 2014 en de eerste oplage is inmiddels bijna uitverkocht. Niet alleen scholen bestellen het instrument, maar ook veel experts, opleidingen en adviesbureaus willen het graag in hun assortiment, bij hun tools of in hun mediatheek. Na 2 maanden werken al bijna 50 scholen met Knappe Kleuters!

De eerste reacties zowel van de experts en instituten als van de leerkrachten zijn heel enthousiast: ‘Hier zaten we al lang op te wachten, eindelijk eens iets om de kleuters te gaan zien!’ ‘Dit product levert echt een bijdrage aan het professionaliseren van de onderbouw. Goed gedaan, dames!’

Maar dit is slechts het begin. Want wat doe je als je eenmaal een kleuter hebt gesignaleerd? Hoe hou je de kleuter aan de gang? Hoe zorg je dat hij blijft ontwikkelen? En hoe kun je zien dat de kleuter zijn eigen leerlijn volgt? Welke materialen zet je in? Op welke manier pas je dit in je lesprogramma toe? En past het wel in de tijd die je hebt?

Om antwoord te geven op deze vragen bieden wij ook de praktijktraining over Knappe Kleuters. In deze training bieden wij fijne handvatten om deze specifieke kleuters te begeleiden naar een gezond zelfbeeld en een fijne, maar vooral ook leerzame kleutertijd. De training ‘Aan het werk met Knappe Kleuters’ start al in januari/februari. De belangstelling hiervoor is groot, dus de training zal in diverse regio’s gegeven worden.

Heb je specifieke vragen die je in de training beantwoord wilt zien? Wil je je alvast opgeven? Wil je graag deze training bij jou op locatie? Vul dan ons reactieformulier in want wij gaan graag met je in gesprek.

[contact_form]