Kleine Kinderen Grote Sprongen

TROTS zijn wij op ons nieuwe signaleringsinstrument.

Een nieuw instrument voor het signaleren van een ontwikkelingsvoorsprong bij kinderen van 0 tot 4 jaar, speciaal ontwikkeld voor het consultatiebureau! Dit instrument bestaat uit overzichtelijke kaarten, ingedeeld naar leeftijd en onderwerp. Zo kan tijdens een consult gemakkelijk de juiste kaart gekozen worden. Dat maakt het mogelijk om eenvoudig en vlot een indruk te krijgen van een mogelijke ontwikkelingsvoorsprong. In de bijgeleverde handleiding vind je naast de theorie over ontwikkelingsvoorsprong  uitgebreide informatie over de inhoud van de kaarten een toelichting op het gebruik. Zo is er een voorlichtingskaart om ouders concrete adviezen te geven, kopieerbladen met lees- en speltips en adressen van deskundigen naar wie doorverwezen kan worden.

Kleine Kinderen Grote Sprongen is verkrijgbaar vanaf 27 september 2017 bij Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong.

Op 27 september zal ook de overhandiging van het eerste exemplaar plaatsvinden. Wil je daarbij zijn? Lees dan de uitnodiging.

Wil jij deze informatie graag delen? Wij hebben daarvoor een flyer gemaakt. Flyer Kleine Kinderen Grote Sprongen