Wil jij ook het instrument Knappe Kleuters bij een training ontvangen?!

Vorige maand las je in onze nieuwsbrief dat een aantal van onze trainingen nu gevalideerd zijn door Registerleraar. Reden genoeg om dit met jullie te vieren met een speciale aanbieding.


De eerste drie scholen die zich nu aanmelden om gastschool te zijn voor één van onze trainingen, krijgen het instrument Knappe Kleuters cadeau!

Gastschool worden voor een training Knappe Kleuters?

Wil jij een Knappe Kleuter training op jouw school maar zijn er slechts enkele collega’s in de onderbouw? Wij hebben daarvoor een oplossing! Jullie worden gastschool!

Voordeel:

  • Je hoeft niet te reizen
  • Je mag de datum zelf (in overleg met ons) bepalen
  • Je krijgt korting als je ook collega’s van andere scholen werft; bij veel aanmeldingen kan dit zelfs een gratis training voor jouw eigen school opleveren!

Inspanning:

  • Je zorgt voor de locatie en faciliteiten (lokaal, koffie, thee, digibord, etc)
  • Je stuurt binnen je bestuur/stichting/IB-netwerk/Samenwerkingsverband een mail om deelnemers voor de training te krijgen. Wij geven je een voorbeeldmail.

Keuze uit meerdere trainingen, doe jij mee met deze actie?

Je kan kiezen welke training de voorkeur heeft. Een training Signaleren met Knappe Kleuters, Aan het werk met knappe kleuters, Verrijking heb je al in huis, of Ontwikkelingsvoorsprong, wat moet ik weten?  Je kan bij de aanmelding aangeven naar welke training je voorkeur uitgaat. Of misschien wil daar eerst meer over weten? Laat het ons weten via het contactformulier en we bellen of mailen je terug.

*Wil jij wel aan een training deelnemen maar geen gastschool worden? Dat kan natuurlijk ook! Meld je hier aan en geef aan in welke regio je de training wilt volgen. Wij proberen je dan te matchen met een gastschool.

Meld je direct aan om kans te maken op ons cadeau: het signaleringsinstrument Knappe Kleuters helemaal gratis!

Voorwaarden:

  • Je kunt je altijd aanmelden om gastschool te worden, maar alleen de eerste drie aanmeldingen waarbij de training ook daadwerkelijk plaatsvindt, hebben recht op een gratis exemplaar van Knappe Kleuters.
  • Aanmelden voor deze actie betekent niet dat je verplicht bent gastschool te worden. We gaan ervan uit dat je in ieder geval belangstelling hebt om dit te worden. Vervolgens kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.
  • De training vindt plaats op een in overleg vastgestelde datum tussen maart 2018 en maart 2019.

Heb je eerst nog vragen of wil je liever een incompany training of workshop, neem dan contact op via info@expertgroepontwikkelingsvoorsprong.nl