WAARDEVOLLE DOWNLOADS

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG FIJNE TOOLS

Wij delen graag informatie zodat iedereen straks weet hoe een jong hoogbegaafd kind te herkennen is en wat dit kind nodig heeft.

Help je ons mee met deze missie? Delen = vermenigvuldigen. Deel deze downloads of onze blogs met je collega’s, mensen die jouw kind begeleiden, je leidinggevende, ouders, alle anderen die met kinderen werken. Hoe meer deze kennis verspreid wordt, hoe beter wordt het jonge hoogbegaafde kind gezien en begeleid.

Hieronder kan je lezen welke downloads wij voor je hebben gemaakt. Wil je deze downloads ontvangen? Schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief en ontvang een link naar de downloads in je mail.

Er volgen regelmatig nieuwe downloads waarvan we je op de hoogte brengen via de nieuwsbrief.

Folder Ontwikkelingsvoorsprong

Ben je op zoek naar informatie over ontwikkelingsvoorsprong om uit te delen? Wil je iemand laten weten wat ontwikkelingsvoorsprong betekent?

Wij hebben een korte uitleg op papier gezet waarin de eerste informatie die nodig is om te weten vermeld staat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze folder en het protocol in je mail.

Protocol vervroegde instroom basisschool

Wil je praktische tool bij een wens voor vervroegde instroom op de basisschool?

Dit document is bedoeld om het gesprek tussen ouders en school te ondersteunen. Je kunt dit vanuit de kinderopvang aan ouders meegeven, je kunt dit als directie of leerkracht als leidraad aandragen en je kunt dit als ouder meenemen naar het gesprek.

"Bedankt voor alle inspiratie en creativiteit. Kinderen groeien hiervan!"

een nieuwsbrieflezer