Folder Ontwikkelingsvoorsprong

Er is nog veel onduidelijkheid over een ontwikkelingsvoorsprong. Wat is dat precies? Hoe herken je het? Waarom is het zo belangrijk om deze vroeg te herkennen? En hoe geef je deze kinderen de nodige erkenning?

Eén en ander is door de Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong uitgelegd in een handige folder. Deze is bedoeld voor zowel ouders en familieleden als voor professionals: medewerkers op het consultatiebureau, in de kinderopvang en op school, maar ook voor bijvoorbeeld kindercoaches, psychologen en huisartsen. De folder is te downloaden maar ook te bestellen in grotere hoeveelheden. Deze laatste optie is handig voor professionals zodat deze de folder kunnen uit reiken aan ouders, verzorgers of andere geïnteresseerden.

Je kunt de folder gratis downloaden. Vul daarvoor hieronder je e-mailadres in, je wordt dan ook automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief. Je kunt je daarvoor uiteraard altijd weer afmelden.

Lees ons privacy statement voor informatie over uw gegevens.

 

Wil je een aantal folders via post ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij sturen de folders toe tegen betaling van de verzendkosten.

Disclaimer: Hoewel wij deze folder met grote zorg hebben samengesteld, zijn wij niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze kennis.