Trainingen

Knappe Kleuters biedt een compleet pakket voor de vroeg-signalering van kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Het bestaat uit een instrument en diverse trainingen. Deze kunnen ook gecombineerd worden in een pakket.

Het signaleringsinstrument:

Knappe KleutersHet signaleringsinstrument Knappe Kleuters
Knappe Kleuters is een signaleringsinstrument om het jonge kind met een ontwikkelingsvoorsprong vroeg te signaleren. Het bestaat uit een theoriegedeelte over begaafdheid, een praktijkgedeelte waarmee je een knappe kleuter kunt signaleren bij instroming in de basisschool, en een verdiepingsgedeelte met waardevolle achtergrondinformatie. Een zeer complete map dus, waarmee je een stevige signalering in de onderbouw neerzet in je school!
Lees hier een uitgebreide omschrijving.

Trainingen:

pag 11Basistraining: ‘Signaleren met Knappe Kleuters’
In deze training leer je de basistheorie die nodig is om jonge kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong te signaleren. Vervolgens leer je hoe je het signaleringsinstrument kunt optimaal inzetten voor een goede signalering in de onderbouw.
Lees hier een uitgebreide omschrijving. 

Praktijktraining: ‘Aan het werk met Knappe Kleuters’
Deze training is een vervolg op ‘Signaleren met Knappe Kleuters’. In deze training leer je hoe je een knappe kleuter een passend onderwijsaanbod kunt geven. De training stelt je in staat om te zien welke vaardigheden knappe kleuters nodig hebben en leert je hoe je daar op kunt inspelen.
Lees hier een uitgebreide omschrijving.

pag 88Tarieven
Een overzicht van de tarieven vind je hier.