Begeleiding

Kosteloos en Online: Kennis en Inspiratiesessies

Digitale bijeenkomsten ter inspiratie en vergroten van kennis rond ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid

De volgende inspratiesessies zijn gepland, meld je hieronder aan. De inspiratiesessies duren ongeveer een uur en zijn waar mogelijk interactief.  Ze worden niet opgenomen.

Na afloop krijgen de deelnemers de presentatie en de Zijnskenmerken poster gemaild.

Inspiratie Gemeente

9 oktober om 9 uur

Maak kennis met het onderwerp hoogbegaafdheid. Wat heeft een gemeente te maken met dit onderwerp, wie hebben ermee te maken, wat kun je doen? Welke netwerkpartners hebben ermee te maken, hoe ziet de sociale kaart eruit, bij wie kun je terecht? Luister mee en stel de vragen die bij je leven.

Inspiratie Opvang

12 november om 20.00 uur

Maak kennis met het onderwerp ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid. Wat is het, hoe kun je het herkennen, wat kunnen signalen zijn die je ziet in je groep of die je hoort van ouders en waarom is signalering van belang. Naast een uitleg is er ruimte om vragen te stellen.

Inspiratie Begeleiding

17 september om 16.00 uur

Een kennismaking met ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid voor professionals die kinderen begeleiden, coachen, behandelen of opvoedondersteuning geven. We bespreken kenmerken, signalen als het niet goed gaat, wat je kunt aanpassen in je begeleiding, en welke adviezen je kunt je geven.

Belangstelling voor onze opleidingen? Kom naar de online kennismaking met de academie!

Op 27 juni om 9 uur. Mail ons voor de zoomlink:

info@expertgroepontwikkelingsvoorsprong.nl

"Bedankt voor alle inspiratie en creativiteit.
Kinderen groeien hiervan!"

een nieuwsbrieflezer