Opvang

Opvang

Voor de kinderopvang, naschoolse opvang, gastouder, pedagogisch medewerker, pedagogisch coach, zorgcoördinator, pedagogisch beleidsadviseur en VIB’er

Cursus of Opleiding

Vind de opleiding en cursussen die het best bij jou aansluiten. Of je nu meer kennis wil of de praktische vertaalslag van het geleerde naar jouw werk wil maken. De opleiding en cursussen zijn individueel en online te volgen..
.

Investering vanaf € 139

Groepsopleiding

De opleidingen worden deels online en deels tijdens twee opleidingsdagen gegeven door drie opleiders en zijn gericht op professionals die kinderen individueel begeleiden of werken met groepen kinderen en daarbij te maken krijgen met hoogbegaafde kinderen.

Investering vanaf € 2750

Scholing op locatie

Deze training wordt verzorgd op locatie. Hierbij is de keuze tussen gastlocatie worden of voor een training op incompany.
.
.
.
.
.

Investering vanaf € 295

Inspiratiesessie

Inspiratie Opvang

12 november om 20.00 uur

Maak kennis met het onderwerp ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid. Wat is het, hoe kun je het herkennen, wat kunnen signalen zijn die je ziet in je groep of die je hoort van ouders en waarom is signalering van belang. Naast een uitleg is er ruimte om vragen te stellen.

Een rijk aanbod begin(t) bij jezelf

Een rijk aanbod begin(t) bij jezelf

Het uitdagen van kinderen met een voorsprong is een continu proces dat maatwerk vereist. Het belangrijkste is om hun nieuwsgierigheid en liefde voor leren te behouden, terwijl je hen tegelijkertijd...

Lees meer
In ganzenpas

In ganzenpas

Het spel Ganzenpas van Haba is rijk in zichzelf. Het stimuleert zowel motoriek en sociale vaardigheden als emotionele en cognitieve ontwikkeling. Spellen spelen is zeer goed voor de ontwikkeling van...

Lees meer
Bouwen met stekkels

Bouwen met stekkels

Bouwen met Stekkels, avontuurlijker en natuurlijker. Stekkels dagen uit tot nadenken en vragen een andere benadering dan rechte blokken. Kijk voor meer informatie op de site van KarkenDiem.

Lees meer