Begeleiding

Begeleiding

Voor de (jeugd)professional, psycholoog, orthopedagoog, therapeut, opvoedings- of zorgondersteuner, arts, (jeugd)verpleegkundige, logopedist, coach of een ander zorgberoep met kinderen en hun ouders

Lijst Het hoogbegaafde kind in beeld brengen

Cursus of Opleiding

Vind de opleiding en cursussen die het best bij jou aansluiten. Of je nu meer kennis wil of de praktische vertaalslag van het geleerde naar jouw werk wil maken. De opleiding en cursussen zijn individueel en online te volgen.
.

Investering vanaf € 139

Groepsopleiding

De opleidingen worden deels online en deels tijdens twee opleidingsdagen gegeven door drie opleiders en zijn gericht op professionals die kinderen individueel begeleiden of werken met groepen kinderen en daarbij te maken krijgen met hoogbegaafde kinderen.

Investering € 2450

Scholing op locatie

Deze training wordt verzorgd op locatie. Hierbij is de keuze tussen gastlocatie worden of voor een training op incompany.
.
.
.
.
.

Investering vanaf € 295

Inspiratiesessie

Inspiratie Begeleiding

17 september om 16.00 uur

Een kennismaking met ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid voor professionals die kinderen begeleiden, coachen, behandelen of opvoedondersteuning geven. We bespreken kenmerken, signalen als het niet goed gaat, wat je kunt aanpassen in je begeleiding, en welke adviezen je kunt je geven.